Medivet saluför Konica Minolta AeroDR, direktdigitala system med exklusiv rätt i Sverige och Norge. AeroDR systemen innehåller absolut bästa möjliga funktionalitet och bildkvalitet. Den pedagogiskt uppbyggda ImagePilot mjukvaran, systemets flexibilitet samt okänslighet för temperaturer och förvaring ger en produkt som är unik.

Ett inbyggt arkiv, PACS (Picture Archive and Communication System), som är fullt Dicom 3.0 kompatibelt möjliggör synkronisering och dumpning av studier och bilder till andra stationära arkiveringslösningar eller dicom kompatibla utrustningar.

AeroDR detektorn har en unik teknik utan batterier. Den använder sig istället av kondensatorer som håller hela detektorns livslängd där allt är inpackat i kolfiber och är till och med vattentät i 35x43 formatet! (de andra formaten är vattentåliga)

Konica Minolta är ensamma om en helt inkapslad detektor utan utbytbart batteri som ska plockas ur och i samt laddas i ett ställ. Här laddar vi hela detektorn istället.

AeroDRkan antingen levereras som en fast installation i ett röntgenlabb, eller som en mobil lösning för fältet.

  • Unika detektorerhelt inkapslade i kolfiber utan skarvar. De lättaste och stryktåligaste som finns. ISO kassettstorlekar (samma yttermått som traditionella analoga eller CR kassetter)
  • Inga lösa batterier som förbrukas i detektorn. ”Batteriet” håller lika länge som detektorn (dvs typ hur länge som helst ifall man inte skadar mekaniskt)
  • Bildformaten 25x30, 35x43 och 43x43 finns att tillgå (35x43 är helt vattentät och de andra är vattentåliga)
  • Världens lättaste detektorer: 25x30 väger 1,7kg och 35x43 väger 2,6kg inkl ”batteri”
  • Synkar på själva röntgendosen (kopplas inte mot röntgenkameran)
  • Veterinärsanpassad applikation – Image Pilot heter den och finns även på våra CR från Konica Minolta. Mycket omtyckt granskningsmjukvara.
  • Unik bild processing – ni behöver inte tala om vad ni röntgar! Resultatet blir 100% och systemet känner själv av vad det är för något som ska framkallas
  • Fungerar både på stora som små djur
  • AeroDR är ett mycket fint system. Det inger högsta förtroende, är stabilt och har robusta high-tech detektorer med senaste tänkbara teknologi inbyggt (t.ex. multipla sändare)

Produktbild Produkt- Pris

AeroDR Mobil 25x30

AeroDR Mobil 25x30

Den mobila lösningen levererar vi i en liten (36x36x17cm) Pelikan väska som är stöttålig och robust. Hela systemet...


Logga in för att se pris


AeroDR Premium 35x43

AeroDR Premium 35x43

Den fasta lösningen  är ett komplett system med PACS (dubbla hårddiskar i Raid 1). Totalt 380GB lagringskapacitet där ni...


Logga in för att se pris
Medivet Scandinavian AB
Copyright © 2017