Siemens

Siemens-Acuson är ett av världens absoluta toppmärken i medicinska ultraljudssammanhang, där Medivet arbetar som representant för den veterinära marknaden i Sverige. Medivet sätter alltid kunden i centrum, med oss som leverantör kan vi garantera 100% täckning av service & support, utbildning och applikationshjälp med tillgång till specialister från Siemens Medical. Förutom all ny Siemens utrustning har vi även tillgång till ett stort central lager i Europa av begagnade utrustningar, då även andra märken.

SiemensSiemens var faktiskt det allra första medicinska ultraljudet som togs i bruk år 1953 i Lund, i Sverige. Det var Inge Edler & Hellmuth Hertz som lade grunden för medicinskt ultraljud genom att utveckla en ombyggd industriell apparat, och sedan testa den genom att titta på ett hjärtas rörelser. Den 29 oktober år 1953 satt de och betraktade vågformiga rörelser på en liten skärm i Lund - tekniken som skulle bli så viktig för mänskligheten var född. Just cardiologi (eller hjärta) är ännu idag ett område där Siemens-Acuson fortfarande är pionjärer och ledande.

Medivet arbetar här som en förlängd arm till våra kunder. Kompetensen som krävs för att bemästra de här högteknologiska utrustningarna fullt ut, kan bara ges genom tillgång till Siemens koncernen. Produkterna som är listade i det här avsnittet är en förenkling av allt som finns att tillgå. Vi ber er att kontakta oss för ert specifika behov, där vi tillsammans med Siemens, svarar på de mest komplexa behoven.

Produktbild Produkt- Pris

ACUSON P10

ACUSON P10

Revolutionize the way you work. The ACUSON P10™ ultrasound system is the first pocket ultrasound device–a handheld diagnostic and...


Logga in för att se pris


SONOLINE G20

SONOLINE G20

SONOLINE G20 Ultrasound System   Move technology ahead - The SONOLINE G20™ ultrasound system quickly distances itself from the competition...


Logga in för att se pris


SONOLINE G40

SONOLINE G40Logga in för att se pris


ACUSON X150

ACUSON X150Logga in för att se pris


ACUSON X300

ACUSON X300Logga in för att se pris


ACUSON X300PE

ACUSON X300PELogga in för att se pris


ACUSON S2000

ACUSON S2000Logga in för att se pris


ACUSON Antares

ACUSON AntaresLogga in för att se pris


ACUSON Sequoia

ACUSON SequoiaLogga in för att se pris
Medivet Scandinavian AB
Copyright © 2017