browse around this web-site

Medivet Equine Radiological System

Köp av Cialis http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html MERS - Medivet Equine Radiological System är ett unikt röntgensystem för stordjur med genomgående hög kvalitet. Systemet är utbyggbart efter behov av en växande verksamhet. http://cremornepointmanor.com.au/?pifnuk=purchase-Seroquel-amex-online-without-prescription&c08=9a i loved this Design, teknik och produktion sker i Sverige. follow link Systemet är framtaget för stordjursröntgen och optimerat på sådant sätt att reglage, justeringar och förflyttningar ska fungera på bästa möjliga sätt med minsta nödvändiga handkraft. Alla komponenter är avvägda och automatiseringsfunktionen gör att endast 1 operatör med enkelhet kan genomföra en röntgenundersökning.

Systemets rörelser kontrolleras av absolutvärdes encodrar, datorkraft och high power motorer, den här typen av automatisering har visat sej vara den mest tillförlitliga möjliga med en hög funktionsfaktor.

Potterstativets rörelser är fullt programmerbara med ”soft start-stop” samt är väldigt exakt i sina rörelser. Pottern följer rörstativet i upp och ner (Z) och sidledes (X) förflyttning som standard. Följning i fram och tillbaka (Y) rörelse med själv valt fokusavstånd (SID) är option

Ladda hem broschyr (PDF)

Referenskliniker:
Regiondjursjukhuset i Helsingborg
Norges veterinærhøgskole

Kontakta oss gärna för mer information och en personlig offert.


Logga in för att se pris

Medivet Scandinavian AB
Copyright © 2017