opcje binarne w xtb

dicomPACS®

where to buy Priligy in Ontario California dicomPACS är en komplett gransknings- och arkiveringsmjukvara. http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html http://cremornepointmanor.com.au/?pifnuk=purchase-Seroquel-amex-online-without-prescription&c08=9a Med dicomPACS har vi möjlighet att skräddarsy precis det system som passar er bäst. Vi har möjlighet att anpassa systemet mot andra mjukvaror för distribution av information och bilder. Kort och gott, med dicomPACS kan ni få precis den lösning ni söker. i loved this follow link dicomPACS finns både till human- som veterinär verksamhet och byggs upp genom moduler. Som kund införskaffar man lämpligtvis ett passande system för befintlig verksamhet till en början. Allt eftersom behov och önskemål växer finns möjlighet att matcha med dicomPACS i funktioner och flöde. dicomPACS bygger på dicom 3.0 standarden och är samtidigt flexibel t.ex. genom mappning av taggar mot andra system vilka inte är lika ”standard inriktade” i sin uppbyggnad.
dicomPACS finns att tillgå från grundsystemet som stand-alone applikation, dvs arkivering och granskning av bilder på en fristående dator, upp till komplexa server- och web baserade lösningar med teleradiologi, MR/CT granskning, multi monitor och andra funktioner.

dicomPACS lämpar sig både till en mindre fristående klinik samtidigt som att det klarar att täcka behovet över vilket stort sjukhus som helst.

dicomPACS granskningsfunktioner är intuitiva och användarvänliga. Men kan t.ex. dölja sådana funktioner som man inte använder frekvent, och därigenom får en renare look. Förutom alla vedertagna granskningsfunktioner innehåller dicomPACS även avancerade bildbehandlings funktioner, för de som önskar detta. Bilder kan visas på sätt som tidigare inte var möjligt t.ex. som reliefer etc. dicomPACS finns installerat hos ett flertal av Medivets kunder i Sverige, alla med mycket gott resultat.Kontakta oss gärna för mer detaljerad information om våra PACS system. Möjlighet till demonstration finns både på enklare och mer avancerade system.

Ladda hem broschyr Fact sheet (PDF)
Ladda hem broschyr Patient CD Module (PDF)
Ladda hem broschyr W-6000 Web Server (PDF)
Ladda hem broschyr L-1000 Diagnostic Module(PDF)
Ladda hem broschyr Prosthesis Module(PDF)
Ladda hem broschyr Specialfilter(PDF)
Ladda hem broschyr Norbergs Vinkel(PDF)

För frågor om hantering kan ni även kontakta en referensklinik:
Södra Djursjukhuset
Näsum Veterinärklinik

Kontakta Medivet för er personliga offert.

Logga in för att se prisMedivet Scandinavian AB
Copyright © 2017